Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 7. - Britney valaki (még mindig)

2007.12.11. 14:56 sanyika13


Paris Hilton felpumpáltatta botox-szal az ajkait, mert jól áll neki.

A szőkeség butaságra sarkallja az embereket? Ne már!

A Yahoo közzétette azoknak a szavaknak a listáját, amire legtöbben kerestek rá az idén. És ki nyert? Na vajon? Persze, hogy a jó öreg Britney Spears…

Persze, hogy mindenki rajta tartja a szemét, mert senki nem akar lemaradni arról, amikor a szőke végre megöli magát vagy valaki mást! HA!!

A "büdös pelenka" díjat is Britney Spearsnek ítélték. A Babytalk magazin szavazásán elnyerte a legrosszabb anya címét.

Szerintem csak hírverést akartak maguknak az elfeledett anyukák. Babytalk? Krisztusom. Szaros pelenkák, fejőgépek? Az ilyet megveszik? Persze, hogy meg! HA BRITNEY SPEARS IS BENNE VAN!! HA!!

Charlize Theronnak is odaítélték a „büdös pelenka” díjat, csupán mert hosszasan ecsetelte, hogy azért nem akart terhes lenni, mert utána úgy néz ki, mint egy bálna.

Na, hát ilyen aztán nem történhet meg! Nehogymár valaki ne akarjon úgy kinézni, mint egy bálna! Nehogymár valaki őszinte legyen! Istenkáromlás!
A sok-sok féldagadt meg elhízott, depressziós anyuka az aranyos, de annál büdösebb kisbabáikkal már elkezdték összehordani a máglyát, amikor hirtelen felsírtak a gyerekek, és mindannyian nekiálltak szoptatni.
Francba, pedig ez lehetett volna a legszebb vasárnap az elcseszett teszt óta! HA!!

Paris és Lindsay Lohan összevesztek egy ürgén, aki mind a kettejüket hentelte valamikor. Valami újgazdag pöcsön.

Igen, jól látod! IRIGYKEDEK! HA!!

Közben Paris Harry herceg randevúkérő telefonjára vár.

Előbb talán add meg neki a cuki, rózsaszín mobilod számát, te csöcs!

Paris nem köszöntötte fel Britney-t a születésnapján, aki ezen megsértődött. Britney birtokában van egy videofelvétel, amelyen Hilton egy nővel csinálja. Azzal fenyegeti Paris-t, hogy nyilvánosságra hozza a videót, ha a hiltonszőke nem viselkedik kedvesebben vele, és mindenki mással a környezetében. Erre Paris lehülyézte Britney-t.


Szóval Paris egy szexvideón. Aha. (ásít) Ez igazán jól hangzik. Ebből milyen botrány lesz. (ásít) Britney hülye? Na ne. Remélem, perel. (ásít)

Spears anyuka szeretett a Winstons-ba járni. Akkor is, ha kétszáz dollár volt egy whiskey és hétszáz dollár egy gramm kokain. De most kitiltották. Azt mondják ráröppent a hely főnökére, akinek egy idő után terhes lett a bálnaszőke kitüntető figyelme.

Miután a fickó elhajtotta, egy pincérnőt kezdett buzerálni, hogy cseréljenek ruhát. ÉS EZ NEM KAMU!! HÉÉÉÉ!

Kelemen Annát tanúként hallgatták meg az őrsön, Havas Henrik blogja miatt. Tudod, ahol azt írta, hogy Annácska visszaesett, hogy megint kokainozik.

Ühüm. És a fű zöld, a víz nedves.

Britney tankolás után bement a benzinkút kisboltjába, ahova több fotós is követte. Valszeg nekik akart jelenetet rendezni, amikor zsebre vágott egy másfél dolláros öngyújtót. „Elloptam valamit. Hű, de rossz vagyok” – közölte velük, mielőtt visszaszállt az autójába. Az üzletvezető csak nevetett rajta, de megígérte, hogy ha Britney legközelebb ott tankol, behajtja rajta az összeget. Az egyik fotós kifizette helyette. A fotóriporter később azt nyilatkozta, hogy így találta helyénvalónak, bár az üzletvezető először nem akarta elfogadni a pénzt.

El tudom képzelni, ahogy ezek a plebejusok összejönnek a haverjaikkal, újra és újra megnézik magukat videón, benne voltak a tévében, felolvassák a Newsweek-ből a tőlük idézett sorokat, sörözgetnek, okostojásoskodó megjegyzéseket tesznek Britney-re, és finoman megrázzák a fejüket, megmosolyogják.

Az egyszerű ember nagyszerű küzdelme a sztárocskák ócska világában. A hétköznapi ember győzedelmeskedik.

De egyvalamit elfelejtenek. A valakiségbe kizárólag Britney révén kóstolhattak bele, és TETSZETT NEKIK! Csak hát az eltűnt a szőke autójának porával együtt.

Egy kutas a hírekben? Legfeljebb, ha kiloccsantják az agyát és elviszik a bevételt. Vagy… Britney ellop tőle egy öngyújtót… MOST NEVESS! VAGY MAJD ÉN! BWAHAHAHAHAHAHA!! Fotóriporter a hírekben. Ha halántékon találják az utcai zavargásokban egy macskakővel és lebénul a bal oldala. Vagy… kifizet Britney helyett egy gyújtót... Mert így helyes? Ó, igen. TUDD A HELYED, FIÚ! HA!! És jól vésd be a sztori minden pillanatát, ne felejts el semmit, mert negyven év múlva az unokáidnak is ezt fogod még mesélni!




ja: források stop.hu meg blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: havas henrik paris szőke hilton britney spears kokain bugyi anna nicole richie kelemen szőkék blond blondes blondinen

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr9259686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása