Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 6. - A Főnök és a kokain. Megmondtam.

2007.12.01. 15:51 sanyika13

Paris Hilton és Nicole Richie együtt ebédeltek a Beverly Hills egyik felkapott éttermében. Richie nemsokára megszüli az utódját, biztosan erről szólt a találkozó, utána ugyanis a hiltonszőke több lapnak nyilatkozta, hogy gyereket akar, amilyen sürgősen csak lehet, mert ha túl nagy lesz a korkülönbség gyermekeik között, azok nem lehetnek barátok.

Közben Christina Aguilera-nak már sikerült teherbe esni, és ezzel felkerülni minden bulvárújság címlapjára. A múltkor még abból volt a cirkusz, hogy nem húzott bugyit, most meg ott dagadtkodik. Ki kell használnia, már nem sok pénzt szerezhet belőle, mert ezek a kis pudvások előbb-utóbb kibújnak.

Mindenesetre ha megszületik, két dolog lehetséges. Az egyik, hogy egészséges lesz. A másik, hogy elkapja ezt a furcsa szőke betegséget, ami patkányszerű kutyákhoz való vonzódással jár.

Mint Gail Posner, a milliárdos kislány. A kutyájának, Conchitá-nak (vagy ahogy otthon nevezik, a Főnöknek) saját lakosztálya, gardróbja, plazmatévéje van. Saját fürdőszobával. Kíváncsi vagyok, ki pucolja ki utána a kutyaszart a szappantartóból. A gardrób tele összepisilt bikinikkel és barna foltos, drága kreációkkal. Havonta 14 ezer dollárért kap Louis Vuitton táskákat, amelyekbe üríthet, ha rájön a szükség. Gazdija rózsaszín sportautó alakú ágyat vett a Főnöknek. Pihe-puha, a műszerfal kicsit csokis. A kutyus ebédjét rendszeresen a miami Shore Club-ban költi el. Kedvence a grillezett csirkemell, és szeret belekulázni a többezer dolláros pezsgőspoharakba. Boldog gazdái szerint egy igazi díva, aki hisztizik, ha nem kap meg valamit, és nem tud elaludni, amíg nem adják rá a kedvenc kék vagy pink pulóverét, ami elöl egy kicsit kakás.

Ha Paris teherbeesése is úgy sikerül, mint a legutóbbi divatbemutatója, az szívás lesz. A hiltonszőke a Victoria’s Secret egy bemutatóján lépett volna a kifutóra, de mielőtt nekilódulhatott volna a drága ruhacsodában, beesett Naomi Campbell, aki még mindig hetvenszer nagyobb név, mint Paris Hilton, szóval a szőkét levetkőztették, beállították a sarokba porosodni, és Campbell lejtett végig a kifutón. Mint mondtam: szívás.

Felröppent a pletyka, hogy Britney is terhes, de ő tagadja. A fickó, akivel hírbe hozták is tagadja. A New York Post szerint egy e-mail-ben közölte a barátaival, hogy terhes, és még egy ultrahang felvételt is mellékelt. Egy másik pletyka szerint egy hatéves kínai ikerpárt akar örökbefogadni, annyira befordította, hogy az apjuk elperelte tőle a gyermekeit.
A bálnaszőke közben paparazzi-k elől menekül könyvesboltokba, parókát lop szexshop-okból, boxert próbál fehérnemű üzletek közepén.
Ja, és mindeközben a temetését szervezi, amire olyan tízmillió forint körüli összeget szánna. Ez azért érdekes, mert egy általam felállított halállistán a legtöbb szavazatot ő kapta, szóval a legtöbben azt gondolják, ő dobja el először a kanalat.

És micsoda meglepetés, ugyanezen a listán szerepel Kelemen Anna is! A múltkor néhányan agyvérzést és rossz szájszagot kaptak, amikor azt fontolgattam, a Méhkirálynővel megkeresett milliókat hány nap alatt tudja elverni kokóra. És mi lett?
Idézem:
„Most már nem bűncselekmény a kábítószer-fogyasztás, tehát önmagában az a tény, hogy elmondom a tapasztalataimat, az még nem feljelentés, de azért mégiscsak kínos, mármint az, hogy Anna visszaesett. Erre azt mondja, hogy kokain nélkül nem bírja ki.”
Ezt Havas Henrik írta róla a blogjában. Meg ezt is:
„Akik már látták őt, csak a kiglancolt, kisminkelt, feltuningolt Annát látták, én viszont láttam smink nélkül, taknyosan, összeesve is.”

Kelemen Anna csak néhány hónapig bírta kokain nélkül. Hetekre eltűnik, ezért nem éri utol a kiadója, nem válaszol a telefonokra, nem jelenik meg a talákozókon, nem érik utol az újságírók, ezért nincs benne a hírekben. Nem befejezte a botránykeltést, csak besavazott.
Amikor Havas elárulta a titkát a blogban, csalódott, nem akar többé a tanárurával foglalkozni, nem akar találkozni vele. De beismerte, hogy még mindig függő.
Azt beszélik, hogy magányos. Nincsenek barátai, nincsen párja. És nincsen már tanárura sem. Csak ismerősei vannak, akiket bedrogozott, álmatlan éjszakákon végigtelefonál.

Judy Nero szívesen lenne Annácska párja, legalább egy erotikus fotósorozat erejéig. A pornósztár kifejezetten okosnak tartja Annácskát, ami ezt-azt elárul az ő fejéről is. Azt is írják, hogy „teljesen beleszerelmesedett”.

A lényeg, hogy a leszbikus álmok nagyközönség elé tárása is valami szőkeség lehet. Legutóbb Britney jelentette be, hogy szívesen szexuális partnerévé fogadná Kim Kardashian-t. A csaj válasza, hogy egymillió dollárért szívesen válna Britney szexuális partnerévé.
Annyiért én is. Kicsit kevesebbért is. Igazából egy sajtburgerért is. Ketchup nélkül.

Akkor bejuthatnék a Mullholland Drive-on álló kéglibe. Egy titkos informátor szerint, a másodikon van egy Fantasy Room néven emlegetett helyiség, Britney ott csinálja a „ huncut dolgait”.
Tudod, tükör van a mennyezeten, szőrmével bélelt bilincsek lógnak mindenhonnan, és virág helyett korbácsok, csiklandozó tollak és paskolók minden vázában. A szekrénye meg tele különféle jelmezekkel. Iskolás uniformis, szobalány egyenruha, Hamupipőke jelmez. Én azt szeretném, ha Xena-nak öltözne. Ó, igen. Vagy Süsünek. Vagy Gimlinek. Vagy a nagy kutyának a Végtelen történetből. Ha már Fantasy Room, nemigaz?

Ugyanez az informátor állítja, hogy Britney lakása egy „lepratanya”. Azt mondja a világos színű bútorokon, gyanús foltok láthatók, amelyek származhatnak rosszul sikerült pelenkázástól. Mi mind tudjuk, ki volt az, igaz?

Bizony, a Főnök akcióban.

(u.i.:
Conchita, töredelmesen be kell vallanom, hogy a rég elveszett bátyádat én tettem el láb alól. Meg kell értened! Egyszer csak ott szaladgált a szobában, én meg azt hittem, patkány. Hozzávágtam a hongkongi telefonykönyvet, ami eltörte néhány bordáját, szegény megijedt és bemenekült a kanapé mögé. Én odaugrottam, és addig lökdöstem a kanapét a falhoz, amíg a vakolat potyogni kezdett. Amúgy teljes erőből. A bátyád akkor még élt, de nem volt egy ép csontja sem. A felismerhetetlenségig eltorzult. Aztán dobtam oda egy trágyás lapáttal Julikának. Julika a világ legszelídebb cirmos cicája. Ő szép lassan, kicsit udvariaskodva, hosszabb szünetekkel elmajszolgatta a bátyád. Igazán sajnálom, Főnök.)

Szólj hozzá!

Címkék: havas henrik paris szőke hilton britney spears kokain hamupipőke anna judy nero christina nicole richie aguilera kelemen xena mulholland drive naomi campbell milliárdos szőkék blond blondes blondinen carmen elektra kim kardashian cochita gail posner victorias secret fantasy room gimli végtelen történet julika

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr5248915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása