Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 5. - A Bugyifaló

2007.11.24. 18:14 sanyika13

Visszatért! Úgy értem, ideje pánikolni. A vég lehet, hogy még nem jött el, de nagyon közel van. A lehelletét itt érzem a nyakamban. És bugyiszaga van! HA!
A Bugyifaló visszatért!
A legutóbbi áldozata kissé kitágult a terhesség okán, esélye sem volt elmenekülni a szörny elől. Egyenest Christina Aguilera altestéről rágta le a bestia. És a terhesszőke észre sem vette! Beállhat a sorba, a korábbi áldozatok közeli hozzátartozói, Britney Spears, Paris Hilton és Lindsay Lohan mögé.

Britney életében olyan törést okozott a szörny, amit a mai napig nem hevert ki. Ha megnézzük az őt ért sorozatos tragédiákat, talán megértjük, miért. Mintha a drogok, a piák, a válás, az elveszített perek a volt férj ellen, az ellene forduló a szülővárosa ÉS anyja nem volna elég, a Bugyifaló rendszeresen rajtaütött. Rájár a rúd, az fix. Most a főbérlője akarja beperelni, amiért a családjával és a testőreivel olyan szinten lelakták a nekik kiadott házat, hogy beköltözhetetlenné vált. A falak, a padló, az elektromos hálózat és a légkondi is megsérült, a kár 1,5 millió dollárra tehető.

Ezt Kelemen Anna még nem tudná megfizetni, bár a 40 ezer példányban fogyott Havas könyv után 10 millió jutalékot kapott. Forintban persze. Ebből vehetne 50000-65000 bugyit a kínai piacon, színes választékban.
Trivia: Vajon hány nap alatt veri el kokainra az egészet?

Mindenesetre, ha az utcára kényszerül, egy tipp: Paris Hilton kukáit forgassa fel legelőször, mert a szállodaszőke szemetéért egész jó pénzt kaphat az interneten. Persze, bugyit nem fog találni, de legutóbb a hotelszőke organikus kutyaeledelének maradéka 305 dollárért (53 ezer forintért) kelt el, üres üdítősdoboza 51, börtönben kapott borítékai 510 dollárt (9, illetve 90 ezer forintot) értek az elvakult rajongóknak.
Paris közben egy újabb „botrányvideón”… fürdik. Igen, ennyi. Fürdik.

Az igazi botrány a jó öreg Britney-től jön, honnan is jöhetne?
Sötét titkok láttak napvilágot a kopasz-szőkéről. Például, hogy már tizennégy évesen elveszítette a szüzességét, szóval a karrierstartoló érintetlensége csak imidzs volt. Állítólag egy gonoszpofájú manó vette el az ártatlanságát, akinek egy tanga lógott ki a szájából. Ráadásul ezt volt ügyvédje közölte valamely sajtóorgánummal. Vajon az én ügyvédem tudja, mikor veszítettem el a szüzességem? És vissza tudja perelni? Ezek a fickók mindenre képesek.

Na, és a Spears átok? A múlt héten beszéltem róla. Most részletek következnek! Például a nagyi, aki mellbelőtte magát a nyolc éve halott, újszülött fia sírjánál? Tudod, hogy csinálta? A mellkasának támasztotta a vadászpuskát, és a lábujjával húzta meg a ravaszt. Bizonyos források szerint, amikor megtalálták a testet, nem találtak rajta bugyit. Brit faterja akkor nyolcadikos volt. Az alkoholista karriert választotta, míg három testvéréből kettő a hajléktalanságot, illetve a bűnözést. Azt mondják a családban rendesen benne van a szuicid hajlam. Britney is elég sok dolgot vesz a mellei közé, csak sosem lyukasztja ki magát velük. Még gyakorolnia kell. Mondjuk a rehabon majdnem sikerült felakasztania magát a lepedőjével.

Mindegy, talán most vígasztalódhat a pincérrel, akivel az utóbbi időben randizik. Ha csak ki nem derül a fickóról, hogy ő a Bugyifaló, mert akkor nemsokára Britney ismét kopasz lesz, és a Blikk címlapon hozza a punciját.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: paris szőke hilton britney spears bugyi anna christina aguilera kelemen szőkék blond blondes blondinen

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr35240486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása