Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 2.

2007.11.02. 10:03 sanyika13


Tudod, miből lehet sejteni, hogy Britni még mindig valaki? Emlékszel a fotósra, akinek áthajtott a lábán, igaz? A fazon feltette a koszos zoknit, amit a baleset alatt viselt, az eBay-re, és pofátlanul nagy összeget szakított. A több, mint ezer dollárt egy gyermekvédő alapítvány számlájára utalta át.

Ha Britni magánál lenne annyira, mint Paris, biztos kiverte volna… a balhét, amiért a nevén gazdagodnak a kis szarosok.
(Egyébként beletolattak a Hilton-szőke Cadillac-jébe. Vajon ki lehetett?)
Paris épp Torontóban korzózott, amikor betévedt egy szexshopba. Kapkodta a fejét, hogy került oda, de aztán gyorsan feltalálta magát, és beásta magát a pornó Dvd-k közé. Akkor jött a pofon, amikor az egyik borítón meglátta saját magát! HA! Az üzlet az ’Egy éjszaka Paris-ban’-t is árulta. Sőt, poszterekkel hirdette a nyalánkságot! A szőke kikelt magából, letépkedte a plakátokat, „hogy merik felhasználni a nevem az engedélyem nélkül”, sípolta, perrel fenyegetőzött, és úgy egyáltalán bömbizett egy kicsit. Ami azért jó, mert már most 50 ezer dolláros ajánlatokat kap a shop tulajdonosa, ha eladja a biztonsági kamerák által rögzített cirkuszt! HA!

Ám, ennél Britni sokkal szétszórtabb. A múltkor felhívta egy rádiós, hogy egy megbeszélt interjút kaparjon ki belőle, de amíg Britnit kirángatták az ágyból, a faszi kénytelen volt beérni a szőke unokahúgával. Aztán amikor már úgy tűnt, minden sínen van, és belemelegedtek a beszélgetésbe Britnivel, az arc egyszer csak észrevette, hogy már megint nem vele beszél, hanem valaki mással, aki ott lófrált a házban és akinek Britni a kezébe nyomta a telefont, mert ő elment zuhanyozni. HA! Ezt én is így csinálnám. Csak szólok.

Kelemen Annát azonban bárki felhívhatja. Persze, csak a legújabb ’Zs’ kategóriás szexvonallal fog beszélni, ahol részleteket tudhat meg a szexszőke kalandjairól. Nekem is van egy számom, ha ezt felhívjátok, én is mesélek a kalandjaimról: 06-30-100-ÉV-MAGÁNY.

Britney megint sokat másnapos. A napokban megünnepelte a lemeze kiadását. Azelőtt meg bánatában bulizott, mert a kölykei a faterhoz kerültek. Olyan levert volt, hogy végül egy jakuzziban kötött ki néhány zenésszel, és csak úgy fogadott el kokaint egyiküktől, ha a pacák is leszív egy csíkot a melléről.
Hetente háromszor láthatja a fiait, és hetente egyszer drog- és alkoholteszten köteles részt venni.

Egy másik szőke, Christina Aguilera nem szeretné, hogy egy kalap alá vegyék Britnivel. Persze, az nehéz is volna, mert éppen ikreket vár, Brit meg kicsit elengedte magát, így ketten talán egy fóliasátor alá se férnének be.

Paris is másnapos volt, amikor Oroszországba érkezett, egy fiatal divattervező bemutatójára, csak ő Hugh Heffner Playboy Halloween partija okán. A szőke szívesen kihagyta volna a moszkvai bulit, de a tervező apukája egy-, rosszabb nyelvek szerint kétmillió dollárt fizetett neki a részvételért, neki meg kellett a pénz. Kiflire. Vagy banánra. Vagy vazelinre. Vagy öklözőzsírra.
A bemutató után még részt vett egy vacsorán, ahol vásárolt egy-két gyűszűnyi vodkát, azután a városnézést klubéletre cserélte.
Kellett a lazulás, mivel Torontóban, a pornós incidens mellett még ki is búgták az épületből, amikor a Scream Awards-on megpróbálta a horror-musical-jét reklámozni.

Annácska kutyáját el is altathatják, ha nem rak rá VESZÉLYES! feliratú bilétát, közterületen nem tesz rá szájkosarat, rövid pórázt, otthon nem zárja kennelbe. Ez túl sok dolog, hogy egy kislány fejben tartsa. Régebben legfeljebb egy vibrátort kellett, vagy egy péniszt.

Na, de ő sem rosszabb az átlagembernél. Ők sem rosszabbak. A gazdagok és híresek. „Ők is megérdemlik ugyanazt az együttérzést, amit a többi halandó.” Ezt egy Jon Weece nevű tiszteletes jelentette ki, aki felszólította gyülekezetét, hogy barátságos, szeretetes leveleket írjanak Britninek. Csak.
Mindezt annak ellenére, hogy a Blackout albumot díszítő fotókon a bálnaszőke egy fiatal pappal incselkedik. Vagy épp azért.

Mindenesetre fogadjuk meg Weece tiszi tanácsát: „Szeressük úgy Britney-t, ahogy Jézus szereti!”

Nos, én Gettó Jézusban hiszek, aki nagydarab, borostás, brutális afroval a fején, és nem ismer könyörületet, sem megbocsátást, sem jópofizást, sem fordítsd-oda-a-másik-orcádat-iskodást, Gettó Jézus csak a megtorlást ismeri. És a tisztító tüzet.

Királynők istállója

Szólj hozzá!

Címkék: halloween jézus paris playboy hugh toronto jesus szőke in night hilton britney spears moszkva anna one christina aguilera kelemen szőkék blond blondes blondinen heffner moscow

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr92215854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása