Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 1.

2007.10.23. 10:44 sanyika13

A jó öreg Britney áthajtott egy paparazzi lábán, de mielőtt igazán befordulhatott volna azon, mennyire gyászosan vezet, Hugh Heffner kereste telefonon. A vén csont még mindig rá akarja birni egy Playboy-os fotósorozatra, és mellesleg egy numerára, és most, hogy a levitézlett sztárocska minden erejét abba feccöli, hogy rendbetegye a karrierjét, Hugh előtt is újra felderengett a remény, megpróbálja kihasználni Britney kétségbeesését.

Ha most olvasod ezt... Brit... rendbehozom én a karriered, mást sem kell tenned, csak beköltözöl a pincémbe, ahol néha meglátogatlak, néha enni is viszek, néha megverlek, és korlátlanul használom a tested, persze csak miután néha lemosdattalak. Ha érdekel, tárcsázz: 06-20-MINDENKINEK-AMIT-ÉRDEMEL

Kelemen Anna Zeusz nevű kutyája megtámadott egy öreg nénit, és szétharapgálta a kezét. Ez ugyanaz a kutya, amelyiknek Annácska időnként kiveri lábbal. Nos, én ismerek embereket, akik bármilyen öregasszony kezét szétharapdálnák, ha Anna időnként kiverné nekik lábbal. A szőke úgy néz ki gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt fog felelni.

Paris Hilton mindeközben azt találta ki, hogy ha meghal, amire lássuk be egyre nagyobb az esély, akkor is, ha már nem vedel és drogozik annyit, de, mint tudjuk Ruandába, háborús övezetbe készül, szóval, ha meghal, azt akarja, hogy lefagyasszák a testét.Természetesen a halálból sem egyedül veszi ki a részét, ölebeit is le akarja fagyasztatni magával. Kiváncsi vagyok, vajon a kislányokat, akiket legutóbbi fénye szerint örökbe akar fogadni, és a saját képére nevelni, vajon őket is magával viszi-e a jégverembe? Gondolom, igen.

Paris nem is hülye. Már ma belefoglalom a végrendeletembe, hogy ha eldobom a kanalat egy egész árvaházzal együtt hamvasszanak el, ezúton megszabaditom szegényeket a nyomortól, az éhezéstől, a tetvektől. Én leszek... JÉZUS!


Jövő héten is jövök a szőkékkel, addig birjátok ki valahogy.

 

Királynők istállója

Szólj hozzá!

Címkék: jézus paris playboy hugh jesus szőke hilton britney spears anna kelemen szőkék blond blondes blondinen heffner

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr7215866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása