Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 3 - Állatvilág

2007.11.10. 12:11 sanyika13

Britney Spears egy őszinteségi játékban elárulta, hogy el tudna képzelni egy kis malackodást Halle Berry-vel és Carmen Electra-val is, és tüzes kis vadállatnak nevezte Kim Kardashian-t.
Az sem lepne meg, ha szobrot faragtatna a csaj fenekéről. Britni mostanában ilyen.

Volt személyi titkára világított rá a pszichó-szőke néhány sötét titkára.

A szakítás és a válás a férjével sokkal jobban megviselte, mint amennyire azt mutatja, állítja az ex-beosztott. Ha hihetünk neki, Brit egy vitrinben tartja az esküvői ruháját, sőt a férje ruháit is megtartotta, ott lógnak a szekrényben, a szőke meg néha kinyitja a szárnyakat, és csak nézegeti az öltönyöket, a mackófölsőket, a fékcsíkos alsógatyákat. Mint egy oltár, mondta a titkár. Aztán a csaj tárcsázta a volt férj számát, de az csak ritkán vette fel a telefont, és ha meghallotta, hogy Brit keresi, már nyomta is kifelé, a nő pedig összesírta a lepedőjét. Mindezt azok után, hogy Spears fizette még a fickó válóperes ügyvédjét is, mivel keresete a tízszerese a fasziénak. Szomorú történet. Sötét történet.

De van-e annyira sötét, mint Kelemen Anna, akinek elege lett abból, hogy szörnyetegként kezelik, és kijelentette, hogy ő nem kér bocsánatot az öreglánytól, akinek Zeusz szétharapdálta a kezét, hanem majd kis kedvencére figyel oda jobban?

A lábfétises kutyának nem „Zsuzsa néni” volt első és egyetlen áldozata. Korábban megtámadta az akkor két éves szomszéd kislányt, és átharapta a kezét, a hüvelykujj fölött.
Amikor a kislány apja – aki többször kérte Annát, hogy ne engedje ki a kutyát szájkosár nélkül – az oltási bizonyítványról érdeklődött, Annácska anyja (állítólag vigyorogva, és gondolom szőkén) azt mondta, olyanjuk nekik nincsen.
Anna beismerte, hogy sohasem tenne szájkosarat Zeuszra.
Jézus. Krisztus.
Ha az orvosszakértő azt javasolja, a kutyát elaltatják. Ha javasolhatnám, Annát is altassák el, azután a bebalzsamozott nemi szerveiből készítsenek exklúzív mellpit, amit a Móricz Zsigmond körtéren állítsanak ki, és mindenki korlátlanul és ingyenesen használhasson.

Úgy, mint Britney testét! Az amerikai bulvárlapok azt írják, újra terhes, de nem tudják pontosan kitől. És tudjátok, mit? Valószínűleg Britni sem! HA! Azt mesélik egy vénásan beadott fogamzásgátlóval lövette magát a végeláthatatlan partik időszakában, csakhogy a szer felpuffasztotta, így arról átállt a hagyományos tablettára, amit a lyukacsos agyával rendre elfelejtett bevenni. Szóval bevette a legyet.
Mintha nem lenne elég neki két gyereket elpasszolni, amíg méregdrága csillárokat vásárol a láthatási idő alatt. És még az elcseszett Eagles is letaszította a Billboard top 200-as listájának a tetejéről.

Amíg Brit a popvilággal harcol, Paris Hilton a film- és musicalipar meghódítására készül. Sok sikert… 2008-ban jön ki a Repo! Addig Dél-Koreában népszerűsíti tovább a FILA-t. 172 millió forintnak megfelelő zöldhasúakért, barátaim.
Ja, és felszólította Indiát, hogy jobban zárják el a rizssört, mert amiatt vadulnak meg az elefántok. Októberben 40 fős elefánt-szabadcsapat tört be egy faluba, és mindent feltúrtak kaja és sör után kutatva. Aztán néhány részeg állat kidöntött egy magasfeszültségű villanyoszlopot, belegabalyodott a vezetékekbe, és megsült. A helyzet kísértetiesen hasonlított egy péntek estére a Hilton rezidencián, szóval Paris Hilton azt üzente: „A helyzet kezd nagyon veszélyessé válni, meg kell akadályozni, hogy az elefántok alkoholhoz jussanak!” Ha még egyszer azt üzeni, mindenkinek meg kell semmisítenie a rizssör készleteit.
Az elefántok inváziójától ments meg uram minket!

Ki szüli ezeket az embereket? Ugyanolyan anyák, mint a mieink?

„Magamat hibáztatom, minden édesanya így tenne a helyemben” nyilatkozta egy amerikai magazinnak Britni anyja, Lynn, aki könyvet ír arról, milyen volt milliárdok szeme előtt felnevelni a lányát. Soha nem nevelte sztárnak. „Minden nagyon hirtelen jött, a nagy álmok nagy fejfájással jártak” írta.

Talán a fejátültetés segített volna.

Szólj hozzá!

Címkék: india paris szőke hilton britney spears elefánt anna zeusz kelemen halle berry szőkék blond blondes blondinen rizssör repo fila móricz zsigmond körtér carmen elektra kim kardashian

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr99224321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása