Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 8. - Kutyabajuk

2007.12.18. 13:53 sanyika13

Ez a kép mindent üt az elmúlt néhány hétből. Felröppent a hír, hogy Pamela Anderson és a férje, aki arról híres, hogy megdugta Paris Hilton-t, beleegyeztek, hogy valóságshowt csináljanak az életükből. Pamela szerint jó sok szex lesz benne.
Aha.
Pamela még mindig nem érti. Tudom, hogy most választották meg a legszexisebb sorozatsztárnak, de attól még öreg. Egy vénlány, aki egy illuzionistával lépegetett fel mostanában egy kaszinóban. Jézus, hát ennyire nem látja? Hogy vége van? Az egésznek? Ennyire kell az a reflektorfénynek nevezett világító folt a földön?
A kutyáról mindenki tudja, hogy a legőszintébb állat a világon.

Kelemen Anna kutyájáról, Zeuszról is vannak fejlemények. Az igazságügyi ebszakértő, kijelentette, hogy „hosszúlábú stafforshire terrier, illetve pitbull keveréke, leginkább a bandogra, a legbrutálisabb harci ebre hasonlít.” Ami jól jöhetne, ha meg kéne védenie Annácskát, de igazából lehet, hogy a torkának ugrik előbb-utóbb, mert a szőke többször kiverte neki lábbal, és ezért a kutya a szukájának tekintheti.

Egy festőnő képet festett Annáról, és az „1000 euro” címet adta neki. Tudod, mi lenne a címe a képnek, amit én festenék róla? 1000 AGYSEJT!

Emlékeztek, amikor a Britney Spears lakásában mindenfelé felelhető gyanús foltokról írtam? Na az egyik ilyen folt most ott van a kezén. Azt mondják hajfesték. Hogy egyszerűen nem mosakszik. Vajon használ vécépapírt gittelés után? NEMSOKÁRA MEGTUDJUK! HA!!

Közben felkérték egy fotózásra valami trendi, hip lapba és közölték vele, hogy testdublőrt fognak alkalmazni a Marilyn Monroe stílusú sorozatban, mert az ő teste nem üti meg a mércét.
Britney egy zseni! Csak képzeld el… Annyit kell tenned, hogy bulizol, ahogy a csövön kifér, ez garantál néhány címlapot minden hónapban, közben felhízol akkorára, hogy nem kell levetkőznöd, viszont a lapok továbbra is téged akarnak, szóval elküldesz nekik egy igazolványképet, és utána bekaszálod a nagy pénzeket, hisz a te neveddel (ha nem is a testeddel, de az arcoddal) adják el a szánalmas újságjukat.
Közben tervezgeted az esküvőd egy alakkal, aki egyszer már felvállalta a másságát, akit az egész család utál, aki producernek adja ki magát, de igazából még semmit nem tett le az asztalra, akinek állhatod a kocsmaszámláit meg mindenféle számláit, és aki káromkodik a kölykeid előtt. Britney egy zseni!

Talán nem, de tényleg lehetne a második Marilyn Monroe. Legalábbis Tyra Banks szerint. AKKOR, HA MOST AZONNAL VÉGEZNE MAGÁVAL! HA!!

Ez nem volt szép, Tyra. Valami döglött állat van a fejeden. JA, HOGY EZ A LEGÚJABB PARÓKÁD?

Paris Hilton Berlinben járt, a karácsonyi vásáron. Itt látta meg azt a két törpenövésű színészt, akik Hupikék Törpikének öltözve reklámozták a Haribo ilyen témájú, új gumicukrát. És tudod, mit mondott, amikor meglátta őket? ÉLŐ TÖRPÉK! MINDIG IS AKARTAM EGYET GYEREKKOROMBAN! HAZAVIHETEM ŐKET?

Bárcsak én találnám ki ezeket a sztorikat, de sajnos nem így van. Ez megtörtént. Most a napokban. Évekkel azután, hogy a South Park készítői megírták a „Paris Hilton elviszi magával háziállatnak Butters-t” sztorijukat. Azok a fickók félelmetesek!

Szólj hozzá!

Címkék: paris szőke hilton britney spears park anna southpark south pamela anderson marilyn monroe zeusz kelemen szőkék blond blondes blondinen tyra banks

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr32268113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása