Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 4. - A Rowling visszavág

2007.11.18. 12:43 sanyika13

J.K. Rowling nem fogta vissza magát, amikor a Paris Hilton - Britney Spears vonalon mozgó szőkékről kérdezték.
„A jelek alapján életük egyetlen értelme, hogy mozgásban tartsák a fogyasztói társadalmat, méghozzá nevetségesen drága táskákkal és kis, patkányszerű kutyákkal, meg azzal, hogy naponta kilenc különböző ruhában fotózzák le őket. Undorítóak. Semmi pozitívat nem tudnak felmutatni az értük rajongó fiataloknak. Üresfejű, magamutogató, önmaguk állítólagos nagyságától elvakított bábok” - nyilatkozta.

Nos, J.K., ha nem szaladgálna annyi üresfejű kölyök a világban, akkor te sem lehetnél Nagy-Britannia leggazdagabb asszonya.
Persze, én értem, hogy Paris Hilton sztársága bosszant, ahogy minden jó érzésű embert bosszantania kéne, hiszen Paris a nevét annak köszönheti, hogy… szóval… hát, izé… a nevének. És ennyi.
De a csaj próbálkozik. Igen, lehet, hogy a lemeze bukás, és még akárhányat kiadhat, mind meg fog bukni, de közte és Harry Potter között nincs is akkora különbség.
Ami azt illeti, mindkettejüket láthattuk már a varázsbotot forgatni, és Paris lemosta a kis taknyost.

(Egyébként lehet, hogy a varázsszőke 400 millió könyvet adott el, de róla egyet sem írtak. Britney-ről viszont most is készül egy könyv. Az anyja írja. Csak az igazat, a színtiszta igazat a lányáról. Azután pedig Britney ír magáról egyet, hogy mindenki megtudja az igazi igazságot.)

A hiltonszőke mit sem foglalkozik Rowling dobálózásával, valamelyik éjszaka a saját zenéjére vonaglott egy króm rúdon a new york-i Marquee klubban. Éldegél.
Vígasztalja magát, ha már nem juthatott ki a lőporfüstös Ruandába. Miközben a fenekét a hideg csőhöz szorította, talán azon gondolkozott, hogyan mondjon köszönetet, amikor idén bekerül a Guiness Rekordok Könyvébe, mint „Minden Idők Legtúlértékeltebb Sztárja”.

”Köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem, és abban, amit csinálok, köszönöm a nevet édesapámnak, köszönöm azoknak, akik megvették a lemezeimet, a dvd-imet, akik használják a parfümömet, akik csak azért vettek mozijegyet, hogy engem lássanak egy mellékszerepben, akikkel sikerült elhitetnem, hogy a rúzs értékesebb a könyvnél, azoknak, akik eljönnek a divatbemutatóimra, és nem ásítoznak túl gyakran, akik rendszeresen cikkeznek rólam, akik műsoraiban állandó szereplő lehetek, ha elszellentem magam, akik órákat áldoznak fel az életükből, hogy rólam kompromittáló fényképeket készíthessenek, és mindazoknak, akik valaha megkeféltek, majd az aktusról készült videót feltették a netre! Köszönöm! Köszönöm szépen! Az Isten áldjon meg benneteket!”

Tavaly Paris csak a második helyre volt jó,  „A Legrosszabb Példát Mutató Híresség” kategóriában. Vajon ki mögött? Úgy van, a jó öreg Britney mögött.

Brit különben kitalálta, hogy lecsúszásának oke nem a tudatmódosítókban keresendő, hanem egy átokban. Megátkozták a csajt!
Például most is mi történt? A drogtesztje pozitív lett. Fogyasztott Britney drogot? Ááh! Csak az asztma inhalátor nyomát mutatták ki a vérében! Az asztma inhalátorét! A csaj meg van átkozva! Szóval beszerzett több kilónyi kabalát, patkót, nyúllábat.

És a jelek szerint egy nyúlcipőt, hiszen sikerült meglépnie két paparazzi elől is, pedig az egyikük motorral követte, a másik autóval. Onnan tudod, hogy vagy valaki, ha a paparazzik kezük-lábuk törik miattad. Pontosan ez törpént. A terepjárós legyúrta a motorost, aki törött kézzel, lábbal, sérült háttal került kórházba.
Ebben az ügyben vétlennek találták a szőkét, de nem sokkal később lefotózták és levideózták, ahogy áthajt egy piroson, hátul a kölykök, kezében a mobiltelefon.

Talán épp a plasztikai sebészével értekezett, hiszen új orrot, új melleket, új ajkakat, és a régi testzsír százalékát szeretné. A régi melleit elküldhetné nekem, elférnének a vitrinben a kitüntetéseim és az okleveleim között. De az is lehet, hogy feloperáltatnám őket magamnak, hogy a nap bármely percében játszhassak velük.

Vagy a csajom hátára operáltatnám őket. A régi ajkakat a csajom tarkójára, az orrot a fejére, és akkor olyan lenne, mintha az őrült Britney-vel csinálnám, amikor hátulról… ó… mindegy.

A beavatkozások olyan 28,5 millió forintnyi dollárba illetve fontba fognak kerülni, amennyiben egyáltalán valamely klinika elvállalja az operációkat, hiszen csak beszámítható ügyfeleket fektetnek a kés alá.

Szólj hozzá!

Címkék: paris szőke hilton britney spears guiness harry potter jk rowling szőkék blond blondes blondinen

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr3232922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása