Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 10. - A revolverhős

2008.01.10. 16:30 sanyika13

Kelemen Anna A-kategóriás sztárnak gondolja magát. Az ő szavai, nem az enyémek. A múlt héten egy Annácskához hasonló, csak kisebb sztár a következőképpen nyilatkozott a Blikknek:
Ipart kell váltanunk, és adózni egy orális szex árából is, ami nálam például 5000 Ft+áfa. Prostituált vagyok, ebből élek, de én a munkámat nem fejelhetem meg vagyont érő botránykönyvvel. Nem vagyok irigy Annácskára, mert szakmabeli, de ha nekem adózni kell a szexszolgáltatásért, ő miért legyen kivétel?Azt is elmondta ország-világ előtt, hogy nála 80 ezer egy „prosztatamasszázs”. Nálunk ezt kézimunkának hívják, és 3000+áfa.

Kovi haverotok felajánlott neki egy pornószerepet. 4 milliót akart fizetni. Anna kiröhögte. Ő sztár, tudjátok. 12 milliót akart. Kovi kiröhögte.

Molnár Anikó megint befordult. Megint megnagyobbíttatta a melleit. Megint otthagyta a faszija. Errefelé nem sok dolog változik. Azt írják, hogy a karrierje gödörben. Milyen karrierje? Valóvilág Anikó? Ugyan. Nagy Nő Anikó? Jaj. Meg azt olvastam, hogy a sztriptíz koronázatlan királynője. Fogadok, hogy még a Hét Törpében is vannak olyan csajok, akik produkciója láttán Anikó elpirulna.
Én nem látom benne sem a sztárt, sem a karrieristát, sem a királynőt. Csak egy buta lányt, aki az élettől nagy csöcsöket akart meg egy működő párkapcsolatot. Meg persze, hogy a pénzért ne kelljen dolgoznia. Az első és az utolsó többnyire összejön. A szopás, hogy neki az közepe is ugyanolyan fontos lenne.

Paris Hilton tízezer dollárt szórt szét egy szórakozóhelyen. Azt nyilatkozta, nem érdekli, hogy nagyapja az örökségből úgymond kitagadta. Van neki elég a saját üzleteiből.
Tudjátok, mit kérdezett a barátnőjétől, amikor pisilnie kellett?
”Nincs nálad egy százas véletlenül? Én az enyémeket eldobáltam az LAX-ben…” HA!

Na és mit mondott, amikor Kelly Osbourne azt nyilatkozta róla, hogy neki köszönheti az első alkoholmérgezését?
”Tényleg? Király!” Ez ráadásul állítólag igaz. Szóval valószínűleg kamu.

És akkor itt az én kedvencem. Britney Spears. A csaj maga egy bestseller. Az új epizód tudjátok, hol kezdődött? Elmondom…

Volt egy fiú és egy lány. Mindketten gazdagok. Összeházasodtak, gyermekeik születtek. A fiú egy Berettát vásárolt a lány születésnapjára. Hosszú csókot váltottak, és boldogan éltek.
Amíg el nem váltak. Akkor a lány bekattant. Leborotválta a fejét, mint az indián asszonyok a gyász jeléül. Gyógyszereket és drogokat tömött magába, közben elkeseredetten harcolt a gyerekekért, de túl gyenge volt, túlságosan zavarodott, nem akadt bíróság, amely neki ítélte volna a kicsiket. Előbb-utóbb belenyugszik, gondolták a mikrokörnyezetében élők. De tévedtek. Drog és alkohol fogyasztási szokásai kórházakon és elvonókúrákon kergették végig. Űzték, hajtották, amíg egyszer csak ott nem találta magát összezárva a két gyermekével és a Berettával. A házat halkan körbevette a rendőrség.

Britney tényleg lassan odaér. Fogalmam sincs, hogy van még életben. Vagy hogy nem ölt meg még senkit.
A sajtó szerint a hatóságok szinte katonai ostromgyűrűbe zárták a Spears birtokot.
Amikor Federline jelentkezett, hogy vinné haza a gyerekeket, Britney közölte, hogy kizárt, sőt ha Federline örökre nála hagyja őket, 100 ezer dollárt fizet. Készpénzben. A nemleges válaszra Britney úgy reagált: „olyat teszek majd, ami mindenhol a címlapokra kerül.” Aztán a telefon kattanása. Federline ezután hívta az ügyvédjét, mint egy pisis, akinek fingja nincs mit kell tennie. Eszébe jutott ugyanis, hogy a házban kettő lőfegyver is van. Az egyik az említett ajándék Beretta. Félt, hogy a volt felesége lelövi gyermekeiket, aztán saját magával is végez. Az ügyvéd értesítette a rendőrséget, akik egy különleges egységgel együtt vonultak ki a helyszínre.
Britney egy órára bezárkózott a gardróbba a kisfiúkkal, és hangosan zokogott, jajveszékelt, összevissza beszélt. Amikor végre kinyitotta az ajtót, és a rendőröknek sikerült elvenni tőle a szintén hisztérikus állapotban lévő két gyereket, az énekesnő újra összeomlott, és könyörgött, hogy ne vigyék el a fiait.
Végül a mentősök lenyugtatták és hordágyra fektették. A biztonság kedvéért le is szíjazták. A róla készült képeken látszik a zavar a szemeiben. A vizsgálatok mégis azt bizonyítják, hogy tiszta volt.

Ahogy kikerült a kórházból, kivilágítatlan autójába vágta magát, úgy igyekezett paparazzo fakbadijához. Defekt. Mi legyen? A lesifotósok körülzsongták az autóját. Ő nevetett, üzeneteket írt a telefonján, kérdezgette a kattogtatókat. Vajon ő mennyire kattogott? Állítólag több kilométert hajtott a lyukas abroncsokkal. Amikor végre leparkolta a Sunset Boulevard-on, jókora dugót okozott. Kiszállt, otthagyta a Mercedes-t, és lépett a haverjához. A gépet elvontatták, kábé 150 dollárjába fog kerülni, hogy visszakapja, de büntetőcédulát nem kap. (Britney-ről beszélünk, emberek…)

Amikor a felvételt néztem, az autós balhéjáról, arra gondoltam: olyan szépen mosolyog, olyan ártatlanul beszélget, milyen halk és kedves a hangja. Vajon emlékszik? Arra, hogy mi volt három nappal azelőtt? A kissrácokra? Arra gondoltam, vajon Federline ügyvédei, a rendőrök, az anyja elmondták-e neki, mitől féltek? Hogy mit fog tenni? És arra, vajon ő gondolt-e rá? Hogy megfordult-e a fejében. Hogy kihúzta-e a fiókot, és végigsimított-e a Beretta agyán.

Szólj hozzá!

Címkék: kovi paris fegyver playboy szőke hilton britney spears anna pornófilm pisztoly revolver kelemen milliárdos molnár anikó szőkék blond blondes blondinen federline revolverhős

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr57292312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása