HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőke rugby

2008.04.15. 18:28 sanyika13

Szólj hozzá!

Címkék: szőke rugby szőkék blond blondes blondinen

Szőkék 13. - Drágaszááááág! Avagy a Farokgyűrűk Ura

2008.03.11. 16:10 sanyika13


***

Annácska kicsit görbén közeledett a barlang szájához. A nyakában ott lógott a Népszerűség. Anna csak azt tudta, hogy bele kell dobnia a Végzet hegyének tüzébe, de fogalma sem volt, miért, ahhoz már túl sok cracket lőtt délelőtt.

- Milyen diszkréten csinálod! - hallotta maga mellől.

Egészen megfeledkezett kísérőjéről, Monique Covetről, aki ott ballagott mellette. Annyira meglepődött, hogy a hasispipa kicsúszott a szájából. Le akart hajolni érte, de akkor meg a mellei közül kipotyogtak a kokainos zacskók. Hirtelen azt hitte, hogy az implantátumai estek ki. Már nekiállt volna felszedegetni őket, de Monique megragadta a karját.

- Sietned kell, gazdám! - mondta. - A hegy tüzének el kell emésztenie a Népszerűséget! Nézd meg, már így is mit tett veled!

- Miért, mit? - kérdezte Anna, és lábbal elkezdte kiverni egy közelben kódorgó vadkutya farkát, mert azt hitte, hogy paparazzik fotózzák.

- Ha nem szabadulsz meg tőle, - mondta Monique - belehalsz.

- Talán igazad van - válaszolt Anna, és újra nekilódult. Erősen kellett összpontosítania, hogy betaláljon a barlang több méter széles száján. Elsőre így sem sikerült, és egy kiálló bazalttömbön szilánkosra törte a megplasztikázott orrot. Csont és kokain záporozott az orrlyukakból.

- Semmi baj, gazdám - mondta Monique. - Kövess, add a kezed!

- LÁTLAK TÉGED! - mennydörögte Havas Henrik hangján valaki. Felnéztek az égre, ahonnan a tanárúr rövidlátó szeme nézett rájuk. Monique ráöltötte a nyelvét, Anna pedig feltartotta a középső ujját, és azt motyogta maga elé: kabbe.

Anna az ópiumbarlangokban eltöltött wellness hétvégék óta egy kezén meg tudta volna számolni a tiszta pillanatait, de most mégis rászakadt egy ilyen. Talán a feltartott mutatóujj ereje tette, de egy pillanatra világosan átlátta a helyzetet. A nyakában lógó Népszerűség lassan, de biztosan szívta el az egyéniségét, valamikori báját, és az életét. A mellette baktató Monique Covet melleire nézett, és eltelt a szíve melegséggel. Tudta, hogy Monique nem sajnál tőle semmit. Mindketten ugyanonnan jöttek, és ha az egésznek vége, ugyanoda mennek vissza. Annácska ennél a gondolatnál megszédült, úgyhogy muszáj volt bedobnia egy ekit.

- LÁTLAK TÉGED! - zengte újra az ismerős hang, de most mást is hallottak. Fitymacsattogást.

A két jóbarát belépett a barlangba. A Végzet-katlan húsz lépésre volt előttük. Egy vékony palló nyúlt fölé, mint ugródeszka a medence fölé. Anna minden szó nélkül megindult a pallón. Többször elveszítette az egyensúlyát, de csodával határos módon mindig visszanyerte a nagy zuhanás előtt. Elérte a palló végét. Levette a nyakából a gumikötélre fűzött Népszerűséget. Csak nézte, nézte. Monique látta, hogy habozik. Annácska felé fordult, és azt mondta:

- Hát, csak ideértünk. De most mégsem teszem, amiért jöttünk. Mert a Népszerűség az enyém!

Azzal visszaakasztotta a nyakába a Népszerűséget. Abban a pillanatban picsarészeggé változott, és egy kék zselés vibrátor termett a seggében.
Monique megindult volna felé, de valaki hátulról leütötte. Egy tagbaszakadt, férfias termetű lény suhant el fölötte. Molnár Anikó volt az.

- Hé - kezdte Monique, de Anikó letorkolta.

- Hányszor is voltál benne a Playboyban? Ja, igen! EGYSZER SEM! Akkor a neved: kuss! Bocsika! - azzal továbbiramodott Annácska felé. Monique-ot megbénította a szégyen.

Anna rögtön észrevette a közeledő hímlányt, de mielőtt felemelhette volna a bongját, Anikó letépte a nyakából a Népszerűséget. Annácska a földre rogyott, és fingja sem volt. Monique magához tért. Látta a palló végén őrülten ugrándozó Molnár Anikót.

- Drágaszágom! - kiáltozott Anikó. - Drágaszágom! Drágaszágom! Drágaszáááááág!
Aztán addig ugrált, amíg elfogyott a lába alól a palló, ő meg beletoccsant a Végzet-katlan bugyborgó, örvénylő lávalevesébe. Szőke haja ellobbant egy pillanat alatt. Vaskos csontjai azonban sokáig parázslottak odalenn.

Annácska szomorúan nézte, ahogy a hímlány elhamvad. Monique a vállára tette a kezét.

- Minden rendbe jön - mondta.

De Anna máris érezte, hogy józanodik. Elájult.

- Kurva jó - mondta Monique. - Most cipelhetem a ribancot az ithiliai detoxba.

Azzal a hátára vette a másik szőkét, és megindult lefelé a Végzet hegyéről. Csak a mennydörgő hang kísérte útján:

- HÉ, EDDIG HOL VOLTATOK? MIÉRT NEM LÁTTALAK TITEKET? TI LÁTTATOK ENGEM? HOL VAN MOLNÁR ANIKÓ? REMÉLEM, NEM FELEJTETTE EL A HOLNAPI INTERJÚT! RÓLA ÍROK KÖNYVET LEGKÖZELEBB! HÉ! MI A FASZOM VAN A SZÁMBAN? MIII?! EGY CSOKIFASZ? EZT KIKÉREM MAGAMNAK! ÉN SIKERES VAGYOK! A TANÁRÚR VAGYOK!

Monique szó nélkül folytatta az útját Ithilia felé, csak néha szellentett egyet-egyet.

Szólj hozzá!

Címkék: havas henrik playboy szőke anna zeusz kelemen molnár anikó szőkék blond blondes blondinen monique covet

Molnár Anikó Playboy Special 5/13.

2008.02.25. 09:49 sanyika13

Ez a sorozat legjobb képe. Szóval ezt fennhagyom.

1 komment

Címkék: playboy szőke special molnár anikó szőkék blond blondes blondinen

Szőkék 12 - Don't worry, Britney!

2008.02.07. 15:04 sanyika13
Ma ennyire tellett. Nem baj, úgyis
kell a promo Goodguy-nak, a nihilista
szuperhősnek. Jobbra, a menüben
találtok egy linket a saját oldalához.
Ott minden héten hétfőtől csütörtökig
egy-egy újabb kalandját meséli el.


Szólj hozzá!

Címkék: britney spears comic strip blond blondes blondinen goodguy

Szőkék 11. - Hölgyeim és uraim, az alfa hím: Mr. ALFIE HAMMOND

2008.01.21. 15:04 sanyika13

A változatosság kedvéért a mai kiadás levezénylését átadom egy kedves barátomnak, akivel esetleg már találkozhattak. Ha így van örüljenek, ha még nem, ismerkedjenek meg vele…

A NEVETTETéS HIPERMEGáJA! 67 éVE A SZAKMáBAN! A BáRZONGORISTáK éS A SZESZCSEMPéSZEK LEGFőBB TáMOGATóJA! A SZIVARIPAR SUPERMAN-JE! A NőK BáLVáNYA! AZ EGYETLEN! AZ UTáNOZHATATLAN! A MESSZI MOSOLYVöLGYBőL, KACAJORSZáGBóL EGYENESEN AZ öNöK SZíVéBE! AZ ALFA HíM!

A NAGY ALFIE HAMMOND, HöLGYEIM éS URAIM!

Elég lesz, elég lesz, kölyök, lássunk munkához. Jól vannak? Hogy köszönt el Britney, amikor paparazzójával, Adnan-nal együtt távozott a ruhabutikból, ahol előtte meztelenül mászkált és elhajtott mindenkit a náthásra?
- Baszódj meg!
HA!

Persze, Britney is érezte, hogy ez egy kicsit durva, szóval próbált valami előkelőséget belevinni.
Úgyhogy brit akcentussal mondta! Baszöódj mega!
GODSAVETHEQUEEN!

Micsoda remek közönség! Igen, így köszönt el, de mi az egyetlen dolog, amit felpróbált a próbafülkében?
A paparazzóját!
BÁMBOLÉJJÓ!

Arra még emlékeznek, hogy Britney-nek mennyi közlekedési kihágása volt mostanában? Pedig ő csak kikerülte a fenyőfát. Először jobbra, aztán balra, aztán megint jobbra. Arról nem ő tehet, hogy senki sem árulta el neki, hogy az az illatosító!
VRUM-VRUM!

Egyébként, az üzletvezető, akit elhajtott, azt mondja az arca tele volt pattanások hegeivel, aknékkal. Erről én is hallottam egy sztorit. A minap Brit bement egy bevásárlóközpontba, vett egy kiló kenyeret, fogkrémet, egy bulvárlapot, két dvd-t és egy pöttyös labdát. A pénztáros fiú azt kérdezte tőle: a kisasszony biztosan szingli, ugye? Britney visszakérdezett: erre abból jött rá, hogy miket vásároltam?
Nem, abból, hogy kibaszott ronda!
JEJEJEJEEEEEE!

Vacsorázni a Gaucho étterembe mentek, ahol Adnan kifakadt, bántalmazott egy paparazzót, majd asztalokat borogatott, székeket rugdosott fel, végül megragadta Brit kezét, és kirángatta maga után az étteremből. És mindezt tudják miért?
Mert disznó volt a konyhafőnök ajánlata!
RÖF-TÖF-TÖF!

Brit ahelyett, hogy a gyermekei láthatásáról folytatott tárgyaláson megjelent volna, a paparazzójával együtt egy San Fernando völgybeli templomba menekült, gyertyát gyújtott, és imádkozott. A dobozban, ahol a könyörgéseket szokták elhelyezni, találtak egy papírt, amin ez állt: Segíts Britney-nek visszakapni a gyermekeit!
Aztán találtak még egy cédulát, amin meg ez állt: ”és szabadíts meg ettől a muszlim seggfejtől!”
ALLAH-I-ALLAH!

Adnan minden nap elkíséri az előző házasságából lévő tízéves fiát az iskolába. Nem azért, mert olyan jó apa, hanem mert egy osztályba járnak!
TELIBEEEE!

Önök remek közönség! Azóta nem hallottam ilyen tapsot, mióta a hírekben bemondták, hogy Annácska lábbal veri ki a kutyájának!
NAEZTKAPDKI!

Anna kutyájáról valamiért az igazságügyi állatszakértők nem merik kimondani, hogy harci kutya. Már ketten visszaadták az ügyet. Azt tudják, mi történt, amikor a szakértők sperma, vizelet és széklet mintát kértek?
Annácska odadobta nekik a tangáját!
CSOVICSOVICSASZPER!!

Nem akarom azt mondani, hogy Annácska buta, de ha az esze miatt kötnék fel, ártatlan embert akasztanának!
PÁMCSIKÁPÁVÁ!

Mi jut először eszébe Annácskának arról, hogy hosszú és kemény?
Az általános iskola!
PU-PU-PU-PUSHIT!

Különben nem szabad gonoszkodni Annácskával. Nem rossz kislány. Amikor a kutyája szétmarcangolta annak az idős hölgynek a kezét, Anna meg akarta látogatni. Csak amikor közölték vele, hogy kómában van, nem tudta merre induljon!
SERISERILÉDI!

Paris Hilton büszkén mutogatta a napokban a gyűrűt az ujján. Egy ideje sokat beszél házasságról. Tudják, mit válaszolt, amikor megkérdezték, vajon kitől kaphatta?
- Azt hiszem Stavros-tól. Vagy Alextől? Az biztos, hogy pénisze volt. Vagy valami felcsatolható cuccosa.
JÁEJÁEKOKODZSAMBÓ!

Tudják, mi a különbség Paris Hilton és egy seprűtároló között?
Egyszerre csak két faszi fér el a seprűtárolóban!
NANEMMONDOD!

Nem baj, kislány, ne lógasd a szemhéjad, minden rendbe jön!

És ez a Való világos lány? Nem akarom azt mondani, hogy Molnár Anikó nagydarab, de táncolni vele olyan lehet, mint egy zongorát tologatni!
TAPTARARAM-TAMTAM!

Tudják, miért nem találta meg soha a Nagy Ő-t? Mert a billentyűzeten kereste!
AHA-AHA!

Egyébként az rebesgetik, hogy amióta a chippendale barátja elpályázott Görögországba, Anikó egyre gyengébb az ágyban. Azt hallottam, mostanában olyan katasztrófális, hogy a keze elalszik maszturbálás közben.
ASZEKSZVAJOMMI!

Micsoda remek közönség! Imádom a szőkéket! Tudják, miért nem születhetett volna meg Jézus a szőkék között?
Mert nehéz volna egy szüzet ÉS/VAGY három bölcset összeszedniük!
SZENTELTESSÉKMEGATENEVED!

És végezetül, azt tudják, hogy lehet, hogy Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és Molnár Anikó szaladnak egy esernyő alatt, és egyikük sem ázik meg?
Mert nem esik az eső!!
HALLELUJA!

Na jó, ideje távoznom, még meg kell találnom a fickót, aki leparkolta a vastüdőmet! Vigyázzanak magukra, vezessenek óvatosan hazafelé! Ha vezetnek, ne igyanak, és ne használják egymás tűit! És, könyörgöm, egyszer az életükben adjanak borravalót a pultoslányoknak! Köszönöm, még találkozunk! Talán.

4 komment

Címkék: humor jézus paris szőke hilton britney spears anna pornófilm zeusz kelemen molnár anikó szőkék blond blondes blondinen hammond alfie