Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szőkék

Britney Spears, Paris Hilton, Kelemen Anna és más szőkék kalandjai a gonosz pénz és siker és csillogás világában.

Szőkék 13. - Drágaszááááág! Avagy a Farokgyűrűk Ura

2008.03.11. 16:10 sanyika13










***

Annácska kicsit görbén közeledett a barlang szájához. A nyakában ott lógott a Népszerűség. Anna csak azt tudta, hogy bele kell dobnia a Végzet hegyének tüzébe, de fogalma sem volt, miért, ahhoz már túl sok cracket lőtt délelőtt.

- Milyen diszkréten csinálod! - hallotta maga mellől.

Egészen megfeledkezett kísérőjéről, Monique Covetről, aki ott ballagott mellette. Annyira meglepődött, hogy a hasispipa kicsúszott a szájából. Le akart hajolni érte, de akkor meg a mellei közül kipotyogtak a kokainos zacskók. Hirtelen azt hitte, hogy az implantátumai estek ki. Már nekiállt volna felszedegetni őket, de Monique megragadta a karját.

- Sietned kell, gazdám! - mondta. - A hegy tüzének el kell emésztenie a Népszerűséget! Nézd meg, már így is mit tett veled!

- Miért, mit? - kérdezte Anna, és lábbal elkezdte kiverni egy közelben kódorgó vadkutya farkát, mert azt hitte, hogy paparazzik fotózzák.

- Ha nem szabadulsz meg tőle, - mondta Monique - belehalsz.

- Talán igazad van - válaszolt Anna, és újra nekilódult. Erősen kellett összpontosítania, hogy betaláljon a barlang több méter széles száján. Elsőre így sem sikerült, és egy kiálló bazalttömbön szilánkosra törte a megplasztikázott orrot. Csont és kokain záporozott az orrlyukakból.

- Semmi baj, gazdám - mondta Monique. - Kövess, add a kezed!

- LÁTLAK TÉGED! - mennydörögte Havas Henrik hangján valaki. Felnéztek az égre, ahonnan a tanárúr rövidlátó szeme nézett rájuk. Monique ráöltötte a nyelvét, Anna pedig feltartotta a középső ujját, és azt motyogta maga elé: kabbe.

Anna az ópiumbarlangokban eltöltött wellness hétvégék óta egy kezén meg tudta volna számolni a tiszta pillanatait, de most mégis rászakadt egy ilyen. Talán a feltartott mutatóujj ereje tette, de egy pillanatra világosan átlátta a helyzetet. A nyakában lógó Népszerűség lassan, de biztosan szívta el az egyéniségét, valamikori báját, és az életét. A mellette baktató Monique Covet melleire nézett, és eltelt a szíve melegséggel. Tudta, hogy Monique nem sajnál tőle semmit. Mindketten ugyanonnan jöttek, és ha az egésznek vége, ugyanoda mennek vissza. Annácska ennél a gondolatnál megszédült, úgyhogy muszáj volt bedobnia egy ekit.

- LÁTLAK TÉGED! - zengte újra az ismerős hang, de most mást is hallottak. Fitymacsattogást.

A két jóbarát belépett a barlangba. A Végzet-katlan húsz lépésre volt előttük. Egy vékony palló nyúlt fölé, mint ugródeszka a medence fölé. Anna minden szó nélkül megindult a pallón. Többször elveszítette az egyensúlyát, de csodával határos módon mindig visszanyerte a nagy zuhanás előtt. Elérte a palló végét. Levette a nyakából a gumikötélre fűzött Népszerűséget. Csak nézte, nézte. Monique látta, hogy habozik. Annácska felé fordult, és azt mondta:

- Hát, csak ideértünk. De most mégsem teszem, amiért jöttünk. Mert a Népszerűség az enyém!

Azzal visszaakasztotta a nyakába a Népszerűséget. Abban a pillanatban picsarészeggé változott, és egy kék zselés vibrátor termett a seggében.
Monique megindult volna felé, de valaki hátulról leütötte. Egy tagbaszakadt, férfias termetű lény suhant el fölötte. Molnár Anikó volt az.

- Hé - kezdte Monique, de Anikó letorkolta.

- Hányszor is voltál benne a Playboyban? Ja, igen! EGYSZER SEM! Akkor a neved: kuss! Bocsika! - azzal továbbiramodott Annácska felé. Monique-ot megbénította a szégyen.

Anna rögtön észrevette a közeledő hímlányt, de mielőtt felemelhette volna a bongját, Anikó letépte a nyakából a Népszerűséget. Annácska a földre rogyott, és fingja sem volt. Monique magához tért. Látta a palló végén őrülten ugrándozó Molnár Anikót.

- Drágaszágom! - kiáltozott Anikó. - Drágaszágom! Drágaszágom! Drágaszáááááág!
Aztán addig ugrált, amíg elfogyott a lába alól a palló, ő meg beletoccsant a Végzet-katlan bugyborgó, örvénylő lávalevesébe. Szőke haja ellobbant egy pillanat alatt. Vaskos csontjai azonban sokáig parázslottak odalenn.

Annácska szomorúan nézte, ahogy a hímlány elhamvad. Monique a vállára tette a kezét.

- Minden rendbe jön - mondta.

De Anna máris érezte, hogy józanodik. Elájult.

- Kurva jó - mondta Monique. - Most cipelhetem a ribancot az ithiliai detoxba.

Azzal a hátára vette a másik szőkét, és megindult lefelé a Végzet hegyéről. Csak a mennydörgő hang kísérte útján:

- HÉ, EDDIG HOL VOLTATOK? MIÉRT NEM LÁTTALAK TITEKET? TI LÁTTATOK ENGEM? HOL VAN MOLNÁR ANIKÓ? REMÉLEM, NEM FELEJTETTE EL A HOLNAPI INTERJÚT! RÓLA ÍROK KÖNYVET LEGKÖZELEBB! HÉ! MI A FASZOM VAN A SZÁMBAN? MIII?! EGY CSOKIFASZ? EZT KIKÉREM MAGAMNAK! ÉN SIKERES VAGYOK! A TANÁRÚR VAGYOK!

Monique szó nélkül folytatta az útját Ithilia felé, csak néha szellentett egyet-egyet.

Szólj hozzá!

Címkék: havas henrik playboy szőke anna zeusz kelemen molnár anikó szőkék blond blondes blondinen monique covet

A bejegyzés trackback címe:

https://szokek.blog.hu/api/trackback/id/tr16376043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása